Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Badlinnen

Stijlvol, aangenaam, zacht, fris en duurzaam

Europees badlinnen met zachte, lange garens nemen vocht het beste op en blijven mooi na vele wasbeurten. Of het nu gekleurd badlinnen betreft of spierwit, ons badlinnen maakt de overnachting voor uw gast helemaal compleet.

Hierin heeft Totaal Linnen gekozen voor Europees badlinnen die aan deze wens voldoen. Of het nu gekleurd is of spier wit, ook is dit stof om over na te nadenken.

Ruim assortiment badlinnen

Totaal Linnen levert hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Handdoeken,  afdroogdoeken, washandjes, badjassen, droogloopmatten, noem maar op.

Met ons geavanceerde monitoringssysteem weten we altijd precies hoeveel linnen u nodig heeft.

Uw logo op uw badlinnen

Wij kunnen al uw badlinnen voorzien van uw logo, of van iedere gewenste afbeelding of tekst. Het fraaiste effect heeft u met een geborduurd logo in 1 kleur in de hoek van uw badlinnen, maar er is zo ontzettend veel mogelijk en alles van uiterst hoge en duurzame kwaliteit. Slijtvast, flexibel, en duurzaam.

Vraag het aan onze adviseurs:

 

Uw horecalinnen gewassen en gestreken

Totaal Linnen neemt graag uw waszorgen van u over. Op basis van de beste haal- en breng frequentie voor uw bedrijf halen we het vuile bedlinnen bij u op. U krijgt direct uw nieuwe bedlinnen en wij zorgen ervoor dat het vuile bedlinnen weer netjes schoon, fris gewassen en gestreken wordt, zodat u dit bij de eerstvolgende levering weer schoon en gestreken retour kunt ontvangen.

Met ons slimme wasregistratiesysteem bent u er van verzekerd dat u altijd uw eigen horecalinnen ontvangt.

  • U zit nooit zonder schoon linnen
  • Geen zorgen over de was!
  • Wij halen, brengen, wassen en strijken!

 

Meer informatie:

www.totaalwasserij.nl

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is … en ik ben uw persoonlijke salesmanager bij Totaal Linnen.

Wilt u deskundig advies of gewoon een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

E: @

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?