Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Bedlinnen

Stijlvol, aangenaam en duurzaam

Uw bedlinnen vormt een belangrijk onderdeel van de uitstraling van uw verblijf. Of dit nu een hotel, B&B, camping of een vakantiepark betreft. Bij Totaal Linnen is er keus volop! Met ons bedlinnen maakt u uw verblijf stijlvol en aangenaam. Een gekleurd dekbedovertrek of strak wit linnen, de fijne garens zullen er voor zorgen dat uw gast een prettige nachtrust heeft.

De samenstelling van de stof, het luchtige katoen als hoofdingrediënt, waarbij zo min mogelijk polyester wordt gebruikt, maakt het bedlinnen van Totaal Linnen bijzonder duurzaam en verantwoord. U kunt zelfs nóg een stapje verder als u kiest voor ons zuiver biologisch katoenen bedlinnen.

Ruim assortiment bedlinnen

Wij leveren hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Dekbedovertrekken, hoeslakens, kussenslopen, handdoeken, dekbedden, kussens, matrassen, dekbedovertrekken, hoeslakens, noem maar op. Met ons geavanceerde monitoringssysteem weten we altijd precies hoeveel linnen u nodig heeft.

Uw logo op uw bedlinnen

Wij kunnen al uw bedlinnen voorzien van uw logo, of van iedere gewenste afbeelding of tekst. Van 1 kleur tot full-color borduren en zeefdrukken wij in uiterst hoge en duurzame kwaliteit. Slijtvast, flexibel, en duurzaam. Totaal Linnen. De naam zegt het al. Wij doen absoluut alles op het gebied van Linnen.  

Uw horecalinnen gewassen en gestreken

Totaal Linnen neemt graag uw waszorgen van u over. Op basis van de beste haal- en breng frequentie voor uw bedrijf halen we het vuile linnen bij u op. U krijgt direct uw nieuwe linnen en wij zorgen ervoor dat het vuile linnen weer netjes schoon, fris gewassen en gestreken wordt, zodat u dit bij de eerstvolgende levering weer schoon en gestreken retour kunt ontvangen.

Met ons slimme wasregistratiesysteem bent u er van verzekerd dat u altijd uw eigen horecalinnen ontvangt.

  • U zit nooit zonder schoon linnen
  • Geen zorgen over de was!
  • Wij halen, brengen, wassen en strijken!

 

Meer informatie:

www.totaalwasserij.nl

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is … en ik ben uw persoonlijke salesmanager bij Totaal Linnen.

Wilt u deskundig advies of gewoon een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

E: @

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?