Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

Bedrijfshygiëne

Bedrijfshygiëne

U wilt een goed verzorgde toilet- en kleedruimte om te laten zien dat uw bedrijf alles tot in de puntjes heeft geregeld? Uw sanitaire ruimte is een visitekaartje voor uw bedrijf en wij begrijpen dat.


Wij ondersteunen u hierin en bieden u diversen artikelen aan zoals droogloopmatten (eventueel incl. logo), zeepdispensers, handdoekautomaten, kledinglockers etc.

Wij werken hiervoor samen met betrouwbare partners op het gebied van bedrijfshygiëne. U heeft de keuze uit aanschaf en zelf beheren of huren van de producten. De montage kunnen wij desgewenst ook voor u verzorgen

Bedrijfshygiëne: Maak uw keuze

Zeepdispensers

We wassen onze handen regelmatig. Met een zeepdispenser doet u dit het meest hygiënisch. Als u daarna uw handen droogt met onze handdoekautomaten dan weet u zeker dat uw handen fris en schoon zijn.

Handdoekautomaten

De meeste besmetting van bacteriën vindt plaats bij het afdrogen van de handen. Met de handdoekautomaten raakt u geen besmette delen aan en is de kans dat u geïnfecteerd raakt met een bacterie minimaal.

 

Luchtverfrissers

Wanneer uw gasten, klanten of werknemers het toilet betreden maakt u een veel betere indruk wanneer men direct een aangename geur tegemoet treedt. Met de juiste luchtverfrissers behoren alle vervelende geurtjes snel tot het verleden.

Closetrolhouders

Een goede closetrolhouder is misschien wel het belangrijkste in het toilet. Een extra rolreservoir, makkelijk afscheuren van papier, een hygiënische opstelling, flexibele papierdiktes zijn maar een paar van de vele opties die wij u te bieden hebben.

Vrouwelijke hygiëne

Het is belangrijk om in iedere werkomgeving een stuatie te creëren waarin iedere vrouw of meisje in privacy, veiligheid en met waardigheid op een hygiënische manier kan omgaan met haar menstruatie.

Droogloopmatten

De droogloopmatten of schoonloopmatten zijn onmisbaar in ieder bedrijf. Ze vangen veel vocht en vuil op en makkelijk te reinigen. Ze zijn in veel verschillende formaten te krijgen en passen op iedere plek die u in gedachten heeft.

Kledinglockers

Is de kleedruimte binnen uw bedrijf een rommeltje? Dragen medewerkers elkaars kleding, omdat het niet duidelijk is welke spullen van wie zijn? Met de juiste kledinglockers is dit probleem opgelost.

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?