Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Keukenlinnen

Stijlvol, aangenaam en duurzaam

Goed keukenlinnen mag niet ontbreken in uw keuken. Of u nu een hotel, B&B, camping of een vakantiepark runt. Bij Totaal Linnen is er keus volop! Ons keukenlinnen is niet alleen erg praktisch, maar geeft ook net die touch aan de kwaliteit van uw uitstraling. 

We hebben een groot assortiment aan keukenlinnen op voorraad waar u direct uit kunt bestellen, in met een grote variatie in stijlen, kleuren en dessins. We hebben gedacht aan iedere persoonlijke smaak.

Voor het afdrogen adviseren we dubbeldraadsdoeken die extra groot zijn. En uiteraard hebben we wel op de prijs gelet bij deze krachtpatsers. Vraag er naar aan onze adviseur.

Ruim assortiment bedlinnen

Wij leveren hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Schorten, theedoeken, handdoeken, afdroogdoeken, pompdoeken, blokdoeken en poleerdoeken, verkrijgbaar in een groot assortiment verschillende kleuren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het leveren

Uw logo op uw keukenlinnen

Wij kunnen al uw keukenlinnen voorzien van uw logo, of van iedere gewenste afbeelding of tekst. Van 1 kleur tot full-color borduren en zeefdrukken wij in uiterst hoge en duurzame kwaliteit. Slijtvast, flexibel, en duurzaam.

Totaal Linnen. De naam zegt het al. Wij doen absoluut alles op het gebied van Linnen.

Uw horecalinnen gewassen en gestreken

Totaal Linnen neemt graag uw waszorgen van u over. Op basis van de beste haal- en breng frequentie voor uw bedrijf halen we het vuile linnen bij u op. U krijgt direct uw nieuwe linnen en wij zorgen ervoor dat het vuile linnen weer netjes schoon, fris gewassen en gestreken wordt, zodat u dit bij de eerstvolgende levering weer schoon en gestreken retour kunt ontvangen.

Met ons slimme wasregistratiesysteem bent u er van verzekerd dat u altijd uw eigen horecalinnen ontvangt.

  • U zit nooit zonder schoon linnen
  • Geen zorgen over de was!
  • Wij halen, brengen, wassen en strijken!

 

Meer informatie:

E: @

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is … en ik ben uw persoonlijke salesmanager bij Totaal Linnen.

Wilt u deskundig advies of gewoon een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

E: @

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?