Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

Tafellinnen

Stijlvol, fris, divers en duurzaam

Met ons riante assortiment aan tafellinnen, waarvan veel al direct leverbaar is, is uw tafeldecoratie compleet. Of u nu een hotel, B&B, camping of een vakantiepark managet, bij Totaal Linnen is er keus volop! Met ons tafellinnen maakt u het eetverblijf stijlvol, fris en aangenaam. 

Zou het groener kunnen door het papierenservet te vervangen door het linnenservet. Wij denken van wel. Een mooi servet van 100% katoen gaat namelijk jaren mee, kent geen afval en hoeft niet eens een hogere prijs te kennen. Ben je benieuwd wat er te verkrijgen is, of welk tafellinnen past bij de grootte van de tafel? Dan komen we graag bij u langs om samen naar de mogelijkheden te kijken.

Ruim assortiment tafellinnen

Wij leveren hoogwaardige producten voor een eerlijke prijs. Servetten, tafellakens, tafellopers, tafelrokken, statafelhoezen. Wit, gekleurd, patronen, dessins. Je kan het zo gek niet bedenken, we hebben het allemaal. 

Uw logo op uw Tafellinnen

Wij kunnen al uw tafellinnen voorzien van uw logo, of van iedere gewenste afbeelding of tekst. Van 1 kleur tot full-color borduren en zeefdrukken wij in uiterst hoge en duurzame kwaliteit. Slijtvast, flexibel, en duurzaam.

Totaal Linnen. De naam zegt het al. Wij doen absoluut alles op het gebied van Linnen.

 

Uw tafellinnen gewassen en gestreken

Totaal Linnen neemt graag uw waszorgen van u over. Op basis van de beste haal- en breng frequentie voor uw bedrijf halen we het vuile tafellinnen bij u op. U krijgt direct uw nieuwe tafellinnen en wij zorgen ervoor dat het vuile tafellinnen weer netjes schoon, fris gewassen en gestreken wordt, zodat u dit bij de eerstvolgende levering weer schoon en gestreken retour kunt ontvangen.

Met ons slimme wasregistratiesysteem bent u er van verzekerd dat u altijd uw eigen horecalinnen ontvangt.

  • U zit nooit zonder schoon linnen
  • Geen zorgen over de was!
  • Wij halen, brengen, wassen en strijken!

 

Meer informatie:

E: evelyn@totaaltextiel.nl

Even voorstellen

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Evelyn Knispel en ik ben uw persoonlijke salesmanager bij Totaal Linnen.

Wilt u deskundig advies of gewoon een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

E: evelyn@totaaltextiel.nl

Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?