Totaal Linnen | Onderdeel van TotaalTextiel

De Wasserij

Actief op de particuliere- en zakelijke markt, mag stomerij.nl zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche.

Wasserij totaal

Het Washuis

De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die moeilijk te been zijn.

Washuis totaal

De Wasserij

Naast het leveren en bedrukken van uw bedrijfskleding kunnen wij desgewenst het wassen en  strijken van uw kleding uit handen nemen. Stomerij.nl is partner van Totaal Textielservice en is actief op de particuliere- en zakelijke markt. Zij mogen zich tot de top 3 van Nederland rekenen in de stomerijbranche en reinigen al jaren voor grote supermarkten in heel Nederland als Albert Heijn en Jumbo! Kleding, gordijnen, horecalinnen, droogloopmatten etc.


Als klant van de stomerij kunt u vertrouwen op een zorgvuldige en hoogwaardige werkwijze. Ook de reparatie van kleding wordt hierbij uiteraard vakkundig verzorgd.Stomerij.nl, voor een schonere wereld!

Het washuis

Wie als oudere in een verzorgingshuis woont heeft vaak niet de ruimte om een wasmachine of droogtrommel te plaatsen. Daarnaast is kleding wassen een hele onderneming die senioren liever aan iemand anders overlaten. Het vraagt veel tillen en bukken of lang rechtstaan om te strijken, iets wat ouderen en mindervaliden vaak niet vlot meer kunnen.

De zorgen om was en strijk kunnen zeer eenvoudig worden overgenomen door ons Washuis. De persoonlijke was- en strijkservice voor bejaarden en hulpbehoevenden die nog moeilijk te been zijn of in een bejaardenhuis wonen is onze specialiteit.

Washuis….uw kleding onze zorg!
Chat openen
Hallo, kan ik je helpen?
Hallo, kan ik je helpen?